STARCK WERELDBEROEMDE ONTWERPER HEEFT VOOR MAISON BERGER SPECIALE LAMPE EN GEURSTOF FLESSEN EN MIST DIFFUSSERS ONTWORPEN (ZIE HIERONDER) SPECIAAL OP ENKELE VERKOOPPUNTEN VERKRIJGBAAR DUS BEPERKTE VOORRAAD OP =OP MAISON BERGER PARIS

EEN EXCLUSIEVE SAMENWERKING

Maison Berger lanceert een collectie in samenwerking met Philippe Starck.

“Ik werk met Maison Berger omdat ik houd van tijdloze Franse bedrijven met expertise en elegantie”, aldus Philippe Starck

Maison Berger Paris zorgt al meer dan 120 jaar voor schone lucht en verfraait en parfumeert het dagelijks leven om bij te dragen aan het innerlijke welzijn. Philippe Starck, met meer dan 10.000 ontwerpen in zijn portfolio, heeft een missie, een visie: “Voor design, in welke vorm dan ook, om het leven voor zoveel mogelijk mensen beter te maken.” Deze gedeelde missie om het dagelijks leven te transformeren en te verbeteren, leidde tot de samenwerking tussen de ontwerper en Maison Berger Paris.

EEN WERELDWIJDE REPUTATIE
Philippe Starck is een wereldberoemde ontwerper en door zijn democratische benadering erg populair. Zijn ontwerpen kom je overal tegen. Terwijl hij werkt aan projecten die technische bekwaamheid vereisen voor marine- en ruimtevaarttechniek, staat hij vooral bekend om zijn vermogen om alledaagse voorwerpen (o.a. Laguiole-messen, Freebox, Delsey-bagage) opnieuw uit te vinden met als doel design voor iedereen toegankelijk te maken.

MAISON BERGER PARIS x PHILIPPE STARCK
Philippe Starck, die alledaagse voorwerpen iconisch maakt, heeft een collectie ontworpen met pure en tijdloze lijnvoering. Voor Maison Berger Paris ontwierp hij als het ware een klein laboratorium met items geïnspireerd op de wetenschap, terug naar de oorsprong van het merk dat opgericht is door de apotheker Maurice Berger. Hij was de uitvinder van de beroemde gelijknamige Lampe Berger, de luchtreiniger die in 30 minuten het interieur reinigt, zuivert en parfumeert. Deze knipoog naar laboratoriumglaswerk, aangepast aan de smaak van vandaag de dag, kenmerkt zich door eenvoudige vormen in een display van de allergrootste moderniteit.

“Het is bijna niets, maar het is elegant en anders” Philippe Starck.

DE HUISPARFUMS
Met een grote passie voor parfum wilde Philippe Starck via zijn parfums het ongrijpbare uitdrukken: de verschillende vrouwelijke en mannelijke facetten. Het resultaat: Peau de Soie, Peau d’Ailleurs en Peau de Pierre. De collectie van drie verschillende en complementaire parfums is het resultaat van de dromen en visies van de kunstenaar. Om dit te doen, gebruikte Philippe Starck de talenten van enkele van de meest gerenommeerde meester-parfumeurs uit Grasse. Deze lichaamsparfums, ontworpen door Philippe Starck, zijn door Maison Berger Paris omgezet in edities voor thuis, deze vertaling is een uniek procedé in de parfumwereld en is nog maar eenmaal eerder voorgekomen.

PEAU DE SOIE
Peau de Soie is een paradox, die van een parfum waarvan de vrouwelijkheid wordt onthuld rond het hart van een man. Het is een geur die ernaar streeft alles wat daar daartussenin zit te onthullen, tussen het oppervlak en de kern, waar de evocatie van de mysterieuze realiteit van vrouwen tot uiting komt. Een vrouwelijk/mannelijk contrast, een spel van verleiding van grondstoffen: kers en viooltjes komen samen en worden geconfronteerd met moderne aromatische tonen om vervolgens te harmoniseren op een houtachtige basis van chypre.

PEAU DE PIERRE
Peau de Pierre is een mannelijke parfum dat in zijn hart de vrouwelijke kant van een man onthult met zijn elegant kruidige bloemenboeket. Het is het membraan, het symbool van die permanente dubbelzinnigheid die onze verschillen en onze persoonlijkheid filtert. Een houtachtige, bijna rokerige intensiteit wordt onthuld op een bedje van minerale stenen, zacht verzacht op een bedje van vanille, amber, sandelhout en musk.

PEAU D’AILLEURS
Peau d’Ailleurs is ondefinieerbaar en ongrijpbaar, het is een verkenning naar onszelf. Het iriserende bloemenhart is omgeven door aardse en minerale materie, gevolgd door muskusachtige en houtachtige noten die aan het einde van een lange reis worden onthuld.

DE COLLECTIE
Naast de parfums ontwierp Starck voor Maison Berger Paris een complete collectie met een Lampe Berger, parfumverspreider en een mist diffuser. Voor de vormgeving liet Starck zich inspireren door het glaswerk uit de oude apotheken. Alle producten kunnen naar keuze in drie kleuren worden uitgevoerd: Rose, Gris en Verte.

Lampe Berger
De Lampe Berger ontworpen door Starck is uniek en elegant en reinigt, zuivert en parfumeert de lucht op ongeëvenaarde wijze. Het object is verkrijgbaar in drie tinten met bijpassend parfum: Rose (Peau de Soie), Gris (Peau de Pierre) en Verte (Peau d’Ailleurs). Het metalen montuur dompelt ons onder in een microscopische observatie en is versierd met organische motieven die de handtekening van de collectie vormen.

Parfumverspreider
De drie parfumverspreiders komen eveneens in dezelfde kleuren en hebben een originele, koepelvormige bodem die de indruk wekt van een ‘glas in het glas’. De parfumverspreider heeft een slank lichaam dat doet denken aan het universum van laboratoriumglaswerk.

Mist diffuser
De drie mist diffusers met tijdloze en verfijnde vormen onderscheiden zich door een dubbele wand die mogelijk is gemaakt dankzij complex en nauwgezet vakmanschap. De metalen dop is een signature element om het object elegant te versieren. De mist diffuser verspreid huisparfum, met de meegeleverde afstandsbediening bepaal je zelf de duur en intensiteit van het parfumeren.

Prijzen 
Lampe Berger, inclusief 500 ml huisparfum: € 119,00
Parfumverspreider, inclusief 400 ml huisparfum: € 99,00
Mist diffuser, inclusief 475 ml huisparfum: € 169,00
Navulling huisparfum Lampe Berger: 500 ml € 17,00 / 1L € 29,00 aanbieding geur van de maand 22,=
Navulling huisparfum parfumverspreider: 200 ml € 14,00 / 400 ml € 23,00
Navulling mist diffuser: 475 ml € 11,00

www.maison-berger.nl

 

 

Peau d'Ailleurs is ondefinieerbaar, ongrijpbaar. Verkenning door ons, door het Elders en het onbewuste. Het iriserende bloemenhart wordt omgeven door een tellurische, minerale substantie, waarna musk en houtachtige akkoorden worden onthuld aan het einde van een verre reis.

TOPNOTEN

Groene noten, Mineraal akkoord, Viooltjesblad

HARTNOTEN

Iris, Roos

ACHTERGRONDNOTITIES

Patchouli, Vetiver, Leder, Muskus

 

HET "PEAU DE PIERRE" PARFUM

Peau de Pierre is een mannelijke geur die in zijn hart het vrouwelijke deel van de man onthult met zijn bloemenboeket, alles in pittige elegantie. Een houtachtige, bijna rokerige intensiteit wordt onthuld op een bed van minerale stenen, zacht afgerond op een bed van vanille, amber, sandelhout en musk.

TOPNOTEN

Carvis, Bergamot, Kardemom

HARTNOTEN

Engelwortel, Jasmijn, Kaneel, Kruidnagel, Heliotroop

ACHTERGRONDNOTITIES

Sandelhout, Vanille, Wierook, Labdanum, Amber, Muskus

 

 

HET PARFUM "PEAU DE SOIE"

Peau de Soie is een paradox, die van een parfum waarvan de vrouwelijkheid wordt onthuld rond het hart van een man. Een vrouwelijk/mannelijk contrast, een spel van verleiding van grondstoffen: kers en viooltje verenigen zich tegen moderne aromatische tonen om op de achtergrond in balans te komen met hout- en chypretonen.

TOPNOTEN

Kers, Bergamot, Viooltje

HARTNOTEN

Iris, Aromatische Noten, Witte Musk

ACHTERGRONDNOTITIES

Musk, Patchouli, chypre-tonen

 

deze moet u in uw collectie hebben 

deze moet u in uw collectie hebben

deze moet u in uw collectie hebben 

Peau d'Ailleurs is ondefinieerbaar, ongrijpbaar. Verkenning door ons, door het Elders en het onbewuste. Het iriserende bloemenhart wordt omgeven door een tellurische, minerale substantie, waarna musk en houtachtige akkoorden worden onthuld aan het einde van een verre reis.

TOPNOTEN

Groene noten, Mineraal akkoord, Viooltjesblad

HARTNOTEN

Iris, Roos

ACHTERGRONDNOTITIES

Patchouli, Vetiver, Leder, Muskus

 

MAISON BERGER PARIJS X STARCKMaison Berger Paris x Starck, een unieke zintuiglijke ervaring.Voor zijn eerste samenwerking met Maison Berger stelde ontwerper Philippe Starck zich een laboratorium voor van objecten geïnspireerd door de intelligentie van de wetenschap en de emotie van parfum, dat teruggaat tot de oorsprong van het merk opgericht door apotheker Maurice Berger, uitvinder van de beroemde Berger-lamp. Maison Berger Paris x Starck biedt een Berger-lamp aan, evenals een boeket en een elektrische diffuser. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 geuren - Peau de Soie, Peau de Pierre en Peau d'Ailleurs - ontworpen door Philippe Starck, geproduceerd door Maison Berger voor het huis.17

lampe berger

€ 18,00

lampe berger

€ 18,00

Berger By Starck Peau De Soie Lamp Navulling 500ML

De geur Peau de Soie nodigt je uit om jezelf te zijn, een vrouw die zacht, elegant, verleidelijk en karaktervol is.

 

De parfumverspreider Alpha is niet alleen mysterieus, maar ook subtiel en vrouwelijk met de kleuraccenten van Prune Scandale waarvan de diepte wordt onderstreept door een zilveren metalen ring. De verfijnde afwerking van de versiering op zowel de ring als op de behuizing van deze parfumverspreider met geurstokjes doet denken aan de cannelures van zuilen uit de oudheid, en zorgt voor een elegante uitstraling. Het verleidelijke parfum Sous L’Oliveraie heeft mediterrane toetsen van agarhout, olijfbomen en patchouli. Deze voornaam ogende set neemt u mee voor een tijdloze reis en nodigt uit om tot rust te komen.

 • Dit Parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Sous l'Oliveraie.

De parfumverspreider Alpha is niet alleen mysterieus, maar ook subtiel en vrouwelijk met de kleuraccenten van blue imperial  waarvan de diepte wordt onderstreept door een gouden  metalen ring. De verfijnde afwerking van de versiering op zowel de ring als op de behuizing van deze parfumverspreider met geurstokjes doet denken aan de cannelures van zuilen uit de oudheid, en zorgt voor een elegante uitstraling. Het verleidelijke parfum Sous L’Oliveraie heeft mediterrane toetsen van agarhout, olijfbomen en patchouli. Deze voornaam ogende set neemt u mee voor een tijdloze reis en nodigt uit om tot rust te komen.

Sale!

Nieuw Bouquet Parfume Olympe Rose Cuivre

€ 34,95 € 29,95
Sale!

Nieuw Bouquet Parfume Olympe Rose Cuivre

€ 34,95 € 29,95

Dit Bouquet Parfumé Olympe Rose Cuivré straalt zachtheid en poëzie uit. De klassieke en antieke stijl is terug te vinden in dit ontwerp dat zich liet inspireren door de Olympische wereld, maar met een zekere nonchalante elegantie. De grafische lijnen op de body van dit Bouquet vormen een echte rode draad in de collectie en ze verwijzen naar de zuilen van de Griekse oudheid en hun stenen die zo karakteristiek zijn bewerkt. Deze decoratieve trend die zich laat inspireren door de mythologie zal u laten genieten van objecten die bijna kunstwerken zijn. Deze parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Pétillance Exquise, die u zal meeslepen met zijn levendige geur geaccentueerd met toetsen van pompelmoes en patchouli, en die uw interieur kleur zal geven.

Sale!

Nieuw Olympe Gris Petillance Exquise

€ 34,95 € 29,95
Sale!

Nieuw Olympe Gris Petillance Exquise

€ 34,95 € 29,95

Het Bouquet Parfumé Olympe Gris Pétillance Exquise hult zich in de kleur van stormachtige avondwolken; het zal u fascineren en de tijd doen stilstaan. Het elegante ontwerp neemt bepaalde normen van de Griekse architectuur over, vooral die van de oude zuilen, met hun gebogen witte lijnen. Deze kenmerkende elementen zijn ook terug te vinden op de katalytische lamp en zijn bedoeld om een herinnering aan de collectie te creëren. De lamp is voorgevuld met een van de best verkopende geuren van het merk, Pétillance Exquise. Laat u enkele weken bedwelmen door de geur van pompelmoes en patchoeli, dat nog een niveau hoger is getild met enkele levendige accenten en geef uw interieur een schitterende boost.

  Voor een sprankelend cadeau-idee kiest u deze giftset Mini Duo Olympe met etherische kleuren en verkwikkende bloemengeur. Dit formaat is ideaal als introductie om de producten van Maison Berger Paris te ontdekken: deze set is samengesteld uit een mini-parfumverspreider met geurstokjes en een minikaars. Een levendige geur met pittige accenten van pompelmoesschil en levendige houttoetsen van patchouli zal zich door het hele huis verspreiden. Maak kennis met dit legendarische huisparfum Pétillance Exquise!

  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum

  De unieke, innoverende Diffuser Night & Day Aroma Dream is bedoeld om u een goede nachtrust te geven, dankzij de droge verspreiding van het parfum. De volgens een gepatenteerd protocol ontwikkelde gebruiksklare geparfumeerde capsule Aroma Dream is verrijkt met essentiële oliën van patchoeli en lavendel, waardoor u sneller inslaapt en de kwaliteit van uw slaap verbeterd wordt. Het van de Collectie Aroma overgenomen design is sober en strak, perfect voor de slaapkamer om uw intimiteit te beschermen.

  • Deze doos bevat een parfumcapsule
  • Gemakkelijk te gebruiken en te programmeren
  • Wakker worden in 3 stappen met een lichtgevende, olfactorische en muzikale sfeer
  • Achtergrondverlichting, keuze uit 5 melodieën, gebruiksklare geurcapsules
  • Stil en veilig uitzenden
  • 2 jaar garantie

   

  TIPSVOOR GEBRUIK

  • Vervang uw capsule elke 30 keer.

   

  De unieke, innoverende Diffuser Night & Day Aroma Dream is bedoeld om u een goede nachtrust te geven, dankzij de droge verspreiding van het parfum. De volgens een gepatenteerd protocol ontwikkelde gebruiksklare geparfumeerde capsule Aroma Dream is verrijkt met essentiële oliën van patchoeli en lavendel, waardoor u sneller inslaapt en de kwaliteit van uw slaap verbeterd wordt. Het van de Collectie Aroma overgenomen design is sober en strak, perfect voor de slaapkamer om uw intimiteit te beschermen.

  • Deze doos bevat een parfumcapsule
  • Gemakkelijk te gebruiken en te programmeren
  • Wakker worden in 3 stappen met een lichtgevende, olfactorische en muzikale sfeer
  • Achtergrondverlichting, keuze uit 5 melodieën, gebruiksklare geurcapsules
  • Stil en veilig uitzenden
  • 2 jaar garantie

   

  TIPSVOOR GEBRUIK

  • Vervang uw capsule elke 30 keer.

   

  Met zijn dynamische kleur verandert de Parfumverspreider Amphora Framboise uw interieur in een warme cocon met een stijlvol accent. Het parfum Fleur d'Oranger zorgt voor een zonnig accent en de poederige geuren worden versterkt door de intens fleurige geur van jasmijn en enkele groene noten. Ga lekker zitten en geniet van een harmonieus moment van welbehagen.

  • Dit Parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Fleur d'Oranger 200ml

  Zuiver en parfumeer uw interieur op elegante wijze met de Giftset Lampe Berger Amphora Noire. De metalen sierdop volgt de lijnen van de katalyselamp in een perfecte vorm die zo contrasteert met de diepe, krachtige zwarte lak. Het prachtige design van de hand van Armand Delsol wordt gecombineerd met de betoverende geur van Lait de Figue, voor een heerlijk moment van fleurige en groene tonen op basis van vijg, iris en sandelhout.

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Lait de Figue 250ml

  Met de Giftset Lampe Berger Amphora Framboise creëert u een dynamische, gezellige sfeer. De framboosroze kleur en de door Armand Delsol ontworpen weelderige curven geven uw interieur een vleugje vrouwelijke glamour. In combinatie met het parfum Fleur d'Oranger met fleurige en plantaardige facetten voelt u onmiddellijk het comfort van een gezuiverd en geparfumeerd interieur.

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Fleur d'Oranger 250ml

  ONTWORPEN DOORDe Vog

  Deze giftset met de Lampe Berger Glaçon Blanc Satiné in kubusvorm is een tijdloos object. De harmonieuze ronde vormgeving met een verfijnde satijnlook krijgt een mooie winterse ‘frosted’ tint. Deze schijnbare koele look wordt onderstreept door de subtiele poederachtige geur van Délicat Musc Blanc. De noten van petitgrain (= citrus aurantium), oranjebloesem en witte muskus zorgen voor luchtige zuiverheid. Beleef een zalig, verfrissend en zuiverend geurmoment!

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Délicat Musc Blanc 250ml.

  Voorbeeld product

  € 29,95

  Voorbeeld product

  € 29,95

  Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

  Deze parfumverspreider Rose Antique heeft een geraffineerde en tijdloze charme en liet zich inspireren door een van de best verkochte modellen van het merk. De kleur schept onmiddellijk een delicate sfeer, versterkt de glans van het glas en brengt een stukje gezelligheid in uw leefruimte. Op het vlak van design zorgt een weelderige ring als bekroning op de facetten van de behuizing van de parfumverspreider voor een perfect evenwicht. Dit object is klassiek, maar toch aantrekkelijk en zal perfect integreren in de meest eigentijdse interieurs. De omgeving wordt delicaat geparfumeerd de smaakvolle, kruidige en warme tonen van de meegeleverde vulling kaneel-sinaasappel.

  • Dit Parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Orange de Cannelle..
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.

  Voorbeeld product

  € 29,95

  Voorbeeld product

  € 29,95

  Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

  Voorbeeld product

  € 29,95

  Voorbeeld product

  € 29,95

  Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.