BLOEMENGEUR MAGNOLIA

TOPNOTEN

Peer, Bergamot

HARTNOTEN

Glycine, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn

BASISNOTEN

Patchoeli, Sandelhout, Eikenmos

 

Lampe Berger Navulling Rhubarb Radiance 500 ml

Het Lampe Berger huisparfum Rhubarb Radiance / Eclat de Rhubarbe is een sappige en sprankelende geur, uniek en gedurfd, meer citrusachtig dan plantaardig. Een geur die onze zintuigen prikkelt en ons vitaliteit geeft. Alle knapperige, groene, fruitige en pittige frisheid van rabarber vermengt zich in fluweelzachte zachtheid op een bedje van cederhout en witte muskus.

Iedere huisparfum van Lampe Berger is opgebouwd uit drie delen. Deze drie delen, de topnoot, de middennoot en de basisnoot geven de noten aan die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Het Lampe Berger huisparfum Rhubarb Radiance heeft de volgende opbouw:

 • Topnoot: Bittere Sinaasappel, Rabarber, Bergamot
 • Middennoot: Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn
 • Basisnoot: Ceder, Witte Musk

Deze fles van 500 ml staat gelijk aan 20 branduren met 80 uur geurverspreiding.

 

TOPNOTEN

Peer, Bergamot

HARTNOTEN

Glycine, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn

BASISNOTEN

Patchoeli, Sandelhout, Eikenmos

 

Het huisparfum 1 ltr voor Lampe Berger Amour d'Hibiscus begint met een noot van groene appel, gevolgd door een snufje bergamot en omhuld door viooltjesblad. De zeer bloemige hartnoot is een en al poëzie, opgebouwd rond een zeer populaire bloem in de parfumeriewereld: hibiscus, die mooi gecombineerd wordt met roos, magnolia en lelietje-van-dalen. Amber en musk vullen al hun opwindende en zoete tonen aan.

 

Amour d'Hibicus

€ 16,95

Amour d'Hibicus

€ 16,95

Het huisparfum 500ml voor Lampe Berger Amour d'Hibiscus begint met een noot van groene appel, gevolgd door een snufje bergamot en omhuld door viooltjesblad. De zeer bloemige hartnoot is een en al poëzie, opgebouwd rond een zeer populaire bloem in de parfumeriewereld: hibiscus, die mooi gecombineerd wordt met roos, magnolia en lelietje-van-dalen. Amber en musk vullen al hun opwindende en zoete tonen aan.

 

 blauwe zeedistel en citrusvruchten worden vermengd met groene noten. De hartnoot bestaat uit iris, wortelzaad en veldbloemen,  basisnoot van warme, houtachtige accenten.

 

  TOPNOTEN Zwarte bes, Groene algen, Citroen

  HARTNOTEN Kersenbloesem, Roos, Groene Thee

  BASISNOTENSandelhout, Droog Amberhout

  TOPNOTEN

  Zwarte bes, Groene algen, Citroen

  HARTNOTEN

  Kersenbloesem, Roos, Groene Thee

  BASISNOTEN

  Sandelhout, Droog Amberhout

   

  TOPNOTEN

  Eucalyptus, Peer, Kamfer

  HARTNOTEN

  Lavandin

  BASISNOTEN

  Balsem, Hout

  TOPNOTEN

  Eucalyptus, Peer, Kamfer

  HARTNOTEN

  Lavandin

  BASISNOTEN

  Balsem, Hout

   

  Uitverkocht

  Paris Chic 500 ml

  € 16,95
  Uitverkocht

  Paris Chic 500 ml

  € 16,95

  bulgaarse roos iris viooltjes lychee,wijnperzik muskus

  Het Lampe Berger Huisparfum 500ml Fleur d'Oranger voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de bloemige geurfamilie van Maison Berger Paris, 
  Fleur d'Oranger is even luchtig als zinnelijk, met een vleugje jasmijn en enigszins poederig, waarmee alle complexiteit en verfijning van de oranjebloesem tot uiting komt. Een heerlijk warme, comfortabele en een tikkeltje zoete bloemige geur die uw Lampe Berger luchtreiniger tijdens het reinigen, zuiveren en parfumeren doet verspreiden en daarmee uw interieur verandert in een veld vol met heerlijk ruikende bloemen.. De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs 

   

   

  Paris Chic 1 liter

  € 29,95

  Paris Chic 1 liter

  € 29,95

  bulgaarse roos,iris,viooltje,lychee,wijnperzik,muskus

   

  Het Lampe Berger Huisparfum 500ml Touche de Soie voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de bloemige geurfamilie van Maison Berger Paris, is een fleurig en subtiel huisparfum geïnspireerd op het kostbare geheim dat zich rond 3000 voor Christus heeft afgespeeld: het ontdekken van zijde dankzij het verwijderen van een in een theekopje gevallen cocon waardoor er een draad ontstond die zich maar bleef uitrollen..
  Touche de Soie is uiterst vrouwelijk en sensueel en zorgt dankzij een combinatie van verfijnde, sprankelende, frisse en groene noten met een rijk bloemig boeket voor een uniek resultaat. Reinig, zuiver en parfumeer de binnenlucht met uw Lampe Berger en ervaar de strelende, delicate en ultra sensuele harmonie die Touche de Soie bij u thuis zal brengen.. De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.

   

  Het Lampe Berger Huisparfum 500ml Soleil d'Ylang voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de bloemige geurfamilie van Maison Berger Paris, is een uitnodiging tot een geurreis met de zon als eindbestemming..
  Heldere, zonnige Tiarebloesem bijt het spits af en wordt verzacht door sensuele oranjebloesem. Met de door de zon verwarmde Ylang Ylang en kokosnoot die uitrusten op een matras van vanille en kostbare noten met houtachtige accenten, verspreidt u met Soleil d'Ylang in uw Lampe Berger luchtreiniger een een romig, zinnelijk, en exotisch parfum met een verfijnde sensualiteit in uw interieur.. De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.